TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Hırsızlar bu beldede cirit atıyor

Batman merkeze bağlı Balpınar beldesi son günlerde hırsızların istilasına uğradı. Belde sakinleri evlerine güvenlik kamerası takarak hırsızları suçüstü görüntülemeyi başardı.
Hırsızlar bu beldede cirit atıyor
BATMAN / İHA - Batman merkeze bağlı 4 bin nüfuslu Balpınar beldesinde yaşanan hırsızlık olayları, belde sakinlerini huzursuz etti. Girdikleri evlerde elektronik eşya ve para çalan hırsızlardan ikisi, hırsızlık yaptıkları evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hırsızlık anının saniye saniye görüntülendiği beldede Seyrantepe Mahalle Muhtarı Ramazan Altınsaç, hırsızların yakalanması için jandarmaya şikayette bulunduklarını söyledi. Altınsaç, son zamanlarda beldede hırsızlık olaylarının çoğaldığını, bir hafta içinde yaklaşık 10 eve hırsızların girdiğini söyledi. Girdikleri evlerde hırsızların cep telefonu, bilgisayar, elektronik eşyalar ile buldukları paraları çaldıklarını ifade eden Altınsaç, "Hırsızlar vatandaşların pencerelerini, kapılarını kırarak evlerine giriyor. Bu konudaki sıkıntılarımızı jandarmaya bildirdik. Hırsızların yakalanması için elde ki kamera görüntülerini de jandarmaya teslim ettik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın