TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Mardin’de, 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Mardin’de 544 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka-26 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Acar Operasyonu’nun başlatıldığını duyurdu. Operasyonun ilk gününde 3 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Mardin’de, 3 terörist etkisiz hale getirildi
İHA - İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Mardin'de ‘Eren Abluka-26 Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Acar Operasyonu’nun başlatıldığını açıkladı. Operasyonda, Mardin İl Jandarma Komutanlığınca; jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH), jandarma komando ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 544 personel ve 38 operasyonel timin görev aldığı belirtildi.

Operasyonun ilk gününde ise 3 teröristin etkisiz hale getirildi
Operasyonun ilk gününde Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalında emniyet ve jandarma tarafından müşterek yürütülen Hava Kuvvetleri destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor” ifadeleri yer aldı.
Yorum Yazın