TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

İmamı rehin alarak fidye istedikleri iddia edilen 9 kişi yakalandı

Bolu’nun vergi rekortmenlerinden 80 yaşındaki emekli imam Abdullah Yüksel’i evinde rehin alarak tehditle para çekmeye zorladığı iddia edilen 3’ü kadın 9 kişi,
İmamı rehin alarak fidye istedikleri iddia edilen 9 kişi yakalandı
uzun süren takip sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı.

BOLU / İHA - 20 Mart’ta emekli imam Abdullah Yüksel’in evine girerek, bakıcısı S.B., şoförü S.C. ve muhasebecisi U.O.’yu ellerini ve ayaklarını bağlayarak rehin aldıktan sonra tehditle para çektirmeye zorladıkları iddia edilen K.Ç., H.K., M.B., Z.Ö., M.A., M.K., G.M., N.Ö. ve M.Y. uzun süren teknik takibin ardından İstanbul’dan Bolu’ya geldikleri sırada otoyolda düzenlenen operasyonla yakalandı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince titizlikle yürütülen çalışmada yaklaşık 100 iş yerinin güvenlik kameraları ve 200 saatlik kayıtlar incelenerek şahısların tespit edildiği öğrenildi.

İstanbul’dan Bolu’ya kadar takip edilen ve Tem Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan 9 kişi sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahısların ev ve üst aramalarında olayda kullandıkları kar maskeleri, silah ve çeşitli suç aletleri de ele geçirildi.
Yorum Yazın