TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

İntihara kalkışan şahsı kaymakam ikna etti

Mersin Mut ilçesinde, tahsil edemediği alacağı yüzünden bunalıma girerek intihar girişiminde bulunan şahsı kaymakam ikna etti.
İntihara kalkışan şahsı kaymakam ikna etti

Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) taşeron firmadan alacağını tahsil edemediğini iddia eden İlhan Mart (50), konutların altıncı katına çıktı.

Burada eşi ve 3 çocuğunu yanına alarak altıncı kattaki daireye çıkarak kendilerini içeriden kilitledi. İlhan Mart, pencereye çıkarak, "Eğer alacağımı ödemezlerse çocuklarımla beraber intihar edeceğiz" diye bağırmaya başladı. Olay yerine Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken 112 ambulans ve itfaiye aracı da hazır bekletildi.

İntihar girişiminde bulunan İlhan Mart’ı, jandarma ekipleri ikna etmeye çalıştı. Ardından olay yerine Mut Kaymakamı Mustafa Şahin geldi.

Şahin, intihar girişiminde bulunan İlhan Mart’a alacağı konusunda yardımcı olacağını söyledi. Kaymakam Şahin, İlhan Mart’a yaşadığı sıkıntıları takip edeceği sözünü vererek ikna etti. İkna olan ilhan Mart, Jandarma ekipleri tarafından binadan eşi ve çocuklarıyla birlikte indirildi.

İlhan Mart, "Taşeron firmanın yemek işlerini ben verdim ve firmadan 50 bin liraya yakın alacağım var. Alacağımı tahsil edemeyince borçlarımı da ödeyemedim. Şu an sıkıntı içerisindeyim bunalıma girdim ve mecbur kaldım" dedi.

Yorum Yazın