TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

İstanbul'da defineciler, çukuru patlatmak isterken kendilerini yaraladı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde defineciler, çukuru patlatmak isterken kendilerini havaya uçurdu. Definecilerin patlayıcı kazasında yaralanan 2 kişi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
İstanbul'da defineciler, çukuru patlatmak isterken kendilerini yaraladı
Beykoz Mahmut Şevket Paşa köyü yakınındaki ormanlık alanda iddiaya göre, ormanın derinliklerine inen defineciler bir kayalığın yakınında define aramaya başladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre yanlarında getirdikleri patlayıcı maddeyi kullanan şahıslar, kazı yapmaya başladıkları alanda patlayıcı patlatmaya karar verdi. Patlayıcı maddenin yakınlarında patlaması sebebiyle defineciler hafif şekilde yaralandı.

Yaralanan 2 defineci olay yerine çağırılan ambulans ile en yakın hastaneye sevk edildi. Polisler bölgede geniş çaplı önlem alırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Görgü tanığı Osman Yılmaz, "Bilmiyorum nasıl yaralandılar. Bende zaten ilk sefer geldim onlarla güya mantar dediler bana. Ben bir şey görmedim, gittik oraya tünel vardı. Patlayıcıyı kendileri mi koymuş ben bilmiyorum. Hayatımda da yapmış değilim, öyle bir şeyde de bulunmuş değilim" dedi.
Yorum Yazın