TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

İsteyerek yapmadım kaza oldu

İzmir’in Konak ilçesinde, tartıştığı eşi Coşkun Emre T.’yi öldüren Nilay T., silahı bana doğrulttu, 'Hem seni hem kendimi öldüreceğim' dedi. Ben silahı elinden almak isterken silah ateş aldı ve vuruldu dediği öğrenildi.
İsteyerek yapmadım kaza oldu
Ozan Koltuk - Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Eşrefpaşa semtinde bir evde meydana geldi. Taksi şoförü Coşkun Emrah T. (38) ile eşi Nilay T. (45) tartışmaya başladı. Evden bir el silah sesi duyuldu.

Göğüs kısmından yaralanan Coşkun Emrah T., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Coşkun Emrah T., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan polis ekipleri, olay sırasında kullanılan silah ile birlikte şüpheli olarak Nilay T.'yi yakaladı. Şüpheli iki çocuk annesi Nilay T. sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Buradaki sorgulamasında Nilay T., eşinin kendisini ve iki çocuğunu sürekli dövdüğünü ileri sürdü. Olay gününü anlatan şüpheli Nilay T., şöyle konuştu: "Kuaförde çalışan kızımızı eve eşim getirdi. Eve geldiklerinde eşim, kızımızı darp etmişti kızım ağlıyordu. Öğrendiğime göre kızım yolda bir arabanın rengi hakkında yorum yapmış eşim sinirlenmiş ve darp etmiş. Eşim sinirliydi bana ve kızıma hakaret edip küfretti. Kızımı evin önünde darp ederek eve almadı. Kızımı anneannesinin yanına gönderdim. Eşime yemek hazırlarken eşim odaya girdi. Silahını çıkarmıştı. Bana ‘Hem seni hem kendimi öldüreceğim’ dedi. Daha sonra silahı bana doğrultup, 'Ne oldu ölmekten mi korkuyorsun' dedi. Bu sırada bende elindeki silahı almak için hamle yaptım. Arbede sırasında silah patladı ve eşim vuruldu. Benim eşimi vurmak ya da öldürmek gibi bir düşüncem yoktu''

ADAM ÖLDÜRMEKTEN CEZAEVİNDE YATMIŞ
Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli Nilay T., adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk sırasında ağlayan Nilay T., kendisini çeken basın mensuplarına, ''Sanki katil gibi çekiyorsunuz beni. Kazayla oldu. Sanki ben mi yaptım? Ben yapar mıyım ona? Tartışırken oldu. Silahı bana doğrulttu arbede yaşandı aramızda. Bu sırada silah patladı’’ dedi.

Olayda ölen Coşkun Emrah T.’nin daha önce bir kişiyi öldürdüğü ve cezaevinde yattığı belirtildi. Coşkun Emrah T.’nin sürekli alkol aldığı, eşi ve 2 çocuğunu sürekli dövdüğü ileri sürüldü.

Öte yandan Nilay T.’nin daha önce eşinin kendisinin darp ettiği ile ilgili polise bir şikayetinin olmadığı ve koruma talebinin bulunmadığı öğrenildi.
Yorum Yazın