TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Jet-skiden düşen gençleri güvenlik ekipleri ölmek üzereyken buldu

Balıkesirin Ayvalık ilçesinde, bindikleri jet-skinin devrilmesiyle denize düşen iki genç, ölmek üzereyken, tesadüfen yardım çığlıklarını duyan sahil güvenlik ekibi tarafından kurtarıldı.
Jet-skiden düşen gençleri güvenlik ekipleri ölmek üzereyken buldu
Nebi Baysal (33) ve arkadaşı Hüseyin Çiçek (34), dün saat 17.30 sıralarında, Küçükköy beldesinin Sarımsaklı plajında, kendilerine ait jet-skiye binerek kıyıdan uzaklaştı.

Bir süre sonra iki gencin bindikleri jet-ski devrilip battı. Yüzerek kıyıya çıkmaya çalışan Baysal ve Çiçek bitkin düştü. 6 saat suda kaldıkları için vücut ısıları düşen ve ölüm tehlikesi yaşayan iki arkadaşın 'imdat' çığlıklarını tesadüfen bölgeden geçen sahil güvenlik botundaki askerlerden biri farketti. Sahil güvenlik ekibi iki genci bota alıp kurtardı.

Jet-sk'nin devrilmesi sırasında kol ve bacaklarından hafif yaralandıkları belirlenen Baysal ve Çiçek kıyıya çıkarılarak, burada hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansı ile Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki gencin 6 saat boyunca kendilerinden haber alamayan yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Yaşadıklarının şokunu üzerlerinden atamadıkları görülen Baysal ve Çiçek, "Hayatta kaldığımıza inanamıyoruz" dedi. Batan jet-ski ise bütün aramalara rağmen bulunamadı.
Yorum Yazın