TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kadının çantasını zorla almaya çalışanları polis engelledi

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir kadının çantasını omuzundan alan kapkaççı A.K., vatandaşlar tarafından engellenirken kadının düşürdüğü telefonu çalıp kaçan suç ortağı A.Ö. polise yakalandı.
Kadının çantasını zorla almaya çalışanları polis engelledi
İZMİR / İHA - Olay, geçen hafta Salı günü öğle saatlerinde meydana geldi. Bornova’da, kuaförden çıkıp evine dönen E.U. (35) isimli kadının arkasından gelen 18-20 yaşlarında erkek bir şahıs, içerisinde para, kimlik kartı ve özel eşyaları bulunan çantasını omuzundan alarak kaçmaya başladı. Kadının bağırarak yardım istemesi sonucu bir vatandaş şüpheliyi yakaladı.

Yaşanan boğuşma esnasında kapkaççı elinde bulunan çantayı atarak, şahsın elinden kurtulurken E.U. yere düşen çantasını almak için koştuğu esnada cep telefonunu düşürdü. İddiaya göre, bu sırada kapkaççının beklemede olan suç ortağı düşen cep telefonu alarak ortağıyla birlikte kaçarak kayıplara karıştı. Kapkaç olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği sokak ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak şüphelilerden çantayı kapkaç yapmaya çalışanın A.K. (18), telefonu çalan kişinin A.Ö. (18) olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışmayla yakalanan A.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken A.K.’yi yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Yorum Yazın