TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kargo çalışanının arkadaşına güveni başına dert açtı

Afyonkarahisar’da bir elektronik mağazası tarafından aynı kentteki bir başka şubeye gönderilmek üzere kargoya verdiği elektronik eşyalar, kargo çalışanının teslim etmesi için güvenip verdiği arkadaşı üzerinden dolandırıcıların eline geçti.
Kargo çalışanının arkadaşına güveni başına dert açtı
İHA - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan edinilen bilgilere göre; olay geçtiğimiz Temmuz ayında meydana geldi. Afyonkarahisar’da bir mağaza sahibinin Cumhuriyet Başsavcılığına başvurması ile ortaya çıkan ilginç olay iddialara göre şöyle gelişti; Afyonkarahisar’da bir mağazanın yetkilisi olan M.T.Ç., aynı şehirde mağazanın bir başka şubesine gönderilmek üzere geçtiğimiz Temmuz ayında kargoya 1 adet akıllı cep telefonu, 2 adet LCD televizyon askı aparatı, 1 adet wireless adaptörü ve 1 adet yazıcı toneri verdi. Ancak daha sonra mağaza çalışanı gönderdiği kargonun yerine ulaşmadığını öğrenmesi üzerine M.T.C., Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi oldu ve bunun üzerine soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada, kargo çalışanı M.S.C.’nin, kargoyu teslim etmesi için taksicilik yapan arkadaşı H.Y.’ye verdiği, onun da teslimat sırasında cep telefonu ile kendisini arayan bir şahsın, malzemelerin Eskişehir’de bulunan şubesine gideceği yönünde bilgi vermesi üzerine Eskişehir’e giden şehirlerarası bir otobüse verdiği belirtildi. Otobüsün Eskişehir’e gidirken Seyitgazi İlçesi Kırka Mahallesinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından durdurulduğu ve malzemelerin kendisine ait olduğu belirtilerek alındığı ortaya çıktı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olayın fail ya da faillerin kimliğinin tespiti ve yakalanması çalışmalarına başlattığı belirtildi.
Yorum Yazın