TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Karı koca cinayetinin zanlısı tutuklandı

Adana’nın Kozan ilçesinde 22 Ekim tarihinde Cumhuriyet Mahallesi Hasan Basri Demirci Bulvarı üzerinde bulunan evinin alt katında bakkal ve Tekel bayii işleten karı kocayı boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Saim S. tutuklandı.
İHA- Saim S.'nin savcılıkta verdiği ifadede "Psikolojim bozuldu yuvam dağıldı öldürdüm" dediği öğrenildi.

Dün Cumhuriyet Mahallesi Andıl Caddesi Gültekin Sokak üzerinde polisin yaptığı operasyon ile geldiği evinin önünde otomobilinde gözaltına alınan Saim S, Adana’dan gelen çevik kuvvet polisleri eşliğinde yoğun güvenlik önlemleri altında Kozan Adliyesine sevk edildi.

Cinayet zanlısının Bekir Köten ile arasında iki yıl öncesine dayanan alacak verecek meselesi olduğu bu yüzden olay günü bakkal ve Tekel bayii olan işyerine gelerek alışveriş yapmak istediğini belirterek, "Bekir Köten ile bir husumetimiz bulunmuyordu. Olay günü alışveriş için işyerine gittim. Daha önce kendisinden aldığım borç parayı hatırlatınca aramızda tartışma çıktı. Psikolojim bozuldu yuvam dağıldı. Bekir Köten’in iş yerindeki bıçakla önce Bekir Köten'i sonrada eşi Hanım Köten'i yaraladım" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Saim S, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Yorum Yazın