• Asayiş

Karne günü bıçaklandı

İstanbul Kartal’da karne almak için okula giden öğrenciler arasında çıkan kavgada bir öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenci hastaneye girerken arkadaşlarından, durumu annesine söylememelerini isteyerek ağladı.
Karne günü bıçaklandı
İHA - Olay, Kartal Hüseyin Ağırman Teknik ve Meslek Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, 12. sınıf öğrencisi A.S., karne almak için okula geldi. S., ismi öğrenilemeyen 11. sınıf öğrencisiyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından ayrılan taraflar bir süre sonra okul çıkışında karşılaştı. Tekrar başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 12. sınıf öğrencisi A.S. bacağına ve koluna aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Öte yandan, yaralı öğrenci sedye ile hastaneye girerken yanındaki arkadaşlarının babasını aramasını istedi. Yaralı öğrenci arkadaşlarına “Söyleyin babama, anneme haber vermesin” diyerek gözyaşı döktü. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlatırken, failin yakalanması için çalışma başlattı.
Yorum Yazın