TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Kaynak atölyesinde patlama: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde demir doğrama işi yapılan bir kaynak atölyesinde meydana gelen patlamada 3 kişi ağır yaralandı.
Kaynak atölyesinde patlama: 3 yaralı
İHA - Alınan bilgilere olay, akşam saatlerinde Mustafa Kozan'a (51) ait demir doğrama atölyesinde meydana geldi. İddiaya göre, 46 LU 316 plakalı TIR’ın şoförü İlyas Korkmaz, atölyeye gelerek, aracının yakıt deposuna kaynak yapılmasını istedi. İşyeri sahibi Kozan ve oğlu Sami Kozan (13) oksijen kaynağıyla depoyu kaynatmaya başladı. Bu sırada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sesi üzerine çevre sakinleri 112, itfaiye ve polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücutlarının çeşitli yerlerinde ağır yanıklar oluşan 3 kişiye ilk müdahalelerini yaptı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan baba ve oğlu Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi'nde, TIR şoförü Korkmaz ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Sami Kozan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adana'ya sevk edildi.

Ne olduğunu tam fark edemediklerini belirten bir vatandaş, "İlk önce patlama ile dumanlar yükseldi. Görür görmez hemen polisten ve itfaiyelerden yardım istedik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Yazın