TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Kendisini terk eden babasını sırtından bıçakladı

Fatih’te bir genç, kendisini çocuk yaşta terk eden babasını sırtından bıçakladı. Edinilen bilgilere göre olay, 15 gün önce İskenderpaşa Mahallesi, İmam Murat Sokak’ta yaşandı. Annesi ile yaşadığı öğrenilen Ahmet U. (20), kendisin...

Kendisini terk eden babasını sırtından bıçakladı

Fatih’te bir genç, kendisini çocuk yaşta terk eden babasını sırtından bıçakladı.

Edinilen bilgilere göre olay, 15 gün önce İskenderpaşa Mahallesi, İmam Murat Sokak’ta yaşandı. Annesi ile yaşadığı öğrenilen Ahmet U. (20), kendisini henüz çocukken terk eden babası Salih Akkoyun (47) ile buluştu. Bir süre çay içerek sohbet eden baba-oğul, daha sonra tartışmaya başladı.

Bu sırada baba Salih Akkoyun, çay ocağından çıkarak uzaklaşmak istedi. Babasını takip eden Ahmet U., İmam Murat Sokak üzerinde saldırıya geçti. Sessizce babasının arkasından yaklaşan Ahmet U., bir anda bıçak darbelerini indirmeye başladı. Salih Akkoyun, ensesine ve sırtına isabet eden bıçak darbeleriyle yere yığılırken, Ahmet U.’nun öfkesi bununla da bitmedi. Soğukkanlılığı ile dikkat çeken saldırgan oğul, yerde can çekişen babasını tekmeledi.

Fatih Asayiş Büro ekipleri, olayın ardından Ahmet U.’yu kaldığı evde kıskıvrak yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Ahmet U.’nun öz babasını soğukkanlılıkla öldürmesi, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde sokakta yürüyen babasına arkasından yaklaşan Ahmet U., bir anda bıçak darbelerini indirmeye başlıyor. Talihsiz adam, ne olduğunu bile anlayamadan yere yığılıyor. Bir süre sonra babasının yanına tekrar yaklaşan Ahmet U., bu kez de tekme ve yumruklarıyla saldırıya geçiyor.

Ahmet U. saldırı sonrası suç aleti bıçağı yere fırlatarak olay yerinden uzaklaşıyor. Çevredeki vatandaşlar olayın şaşkınlığı ile yerde yatan adamın yanına gidiyor. Vatandaşlar olay yerine polis ve ambulans çağırıyor.

Yorum Yazın