TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kocaeli'de bir kişi karısını silahla vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, tartıştığı eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine giden kişi, çıkan tartışma sonucu karısını silahla vurdu.
Kocaeli'de bir kişi karısını silahla vurdu
İHA - Olay, Zabıtan Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Başiskele Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden inşaat işçisi Mehmet G. (23), daha önce tartıştığı eşi Neslihan G. (19) ile konuşmak için babasının İzmit Zabıtan Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan evine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte silahına sarılan Mehmet G., eşi Neslihan G.’ye ateş etti. Mehmet G.’nin tabancasından çıkan 3 kurşundan biri Neslihan G.’nin başına, biri karın boşluğuna, diğeri ise baldırına isabet etti. Neslihan G. kanlar için kalırken, Neslihan G.’nin evde bulunan akrabaları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mehmet G.’yi olayda kullanılan silahla birlikte gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise ağır yaralanan Neslhan G.’ye müdahalede bulundu. Kalbi duran Neslihan G. sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu yeniden hayata döndürüldü. Ambulansa alınan Neslihan G., İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Neslihan G.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Gözaltına alınan Mehmet G.’nin ilk ifadesinde, eşinin telefonunda başka biriyle mesajlaştığını gördüğünü ve bu nedenle eşiyle tartıştığını söylediği öğrenildi. Yaklaşık 3 senedir evli olan 1 çocuk sahibi çiftin sık sık tartıştığı ve kavga ettiği öğrenilirken, anlaşmalı olarak boşanmayı düşündükleri belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın