TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Koyunlarını ararken üzerine yıldırım düştü

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Dodurga Beldesinde koyunlarını ararken üzerine yıldırım düşen 74 yaşındaki Hüseyin Can hayatını kaybetti.
Koyunlarını ararken üzerine yıldırım düştü
BİLECİK / İHA - Edinilen bilgiye göre dün, koyunlarını otlatmak üzere evden çıkan Hüseyin Can, akşam saatlerinde hayvanların bir kısmıyla birlikte eve döndü. Daha sonra eve gelmeyen koyunlar olduğunu fark eden ve aramak için tekrar geri dönen Can'dan bir daha haber alınamadı.

Durum karşısında tedirgin olan ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmayla birlikte belde halkının desteğiyle arama çalışması başlatıldı. Ardından AKUT ve AFAD ekiplerinin katılımıyla arama çalışmaları genişletildi. Uzun süren çalışmaların ardından bugün sabaha karşı saat 02.50 sularında şahsın cesedine ulaşıldı. Yapılan ilk belirlemelere göre, şahsın yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ayrıca şahsın yanında iki koyunun da telef olduğu görüldü.

Diğer yandan arama kurtarma çalışmalarına Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna da bizzat katılarak destek verdi. Merhumun cenazesi öğlen namazına müteakip Dodurga beldesindeki Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.
Yorum Yazın