TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Küçükçekmece’de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Küçükçekmece’de 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın yanında bulunan binaya da sıçradı. Korku ve panik yaşayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken alev alev yanan çatıdaki yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
 Küçükçekmece’de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Olay, saat 04:30 sıralarında Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1.Bülent Sokak’ta yaşandı. Alınan bilgiye göre, 3 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın yanında bulunan binaya da sıçradı.
Alev alev yanan binadan bavul ve çantalarını alarak indiler
Yangının çıktığı binada yaşadığı öğrenilen yabancı uyruklu 5 kişi, evde bulunan bavul ve çantalarını yanlarına alarak hızla kendilerini sokağa attı. Alevlerin sıçradığı yan binada yaşayan vatandaşlar korku ve panikle sokağa dökülürken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınırken herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.