TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Oğlunun gözleri önünde metrelerce sürüklenerek öldü

Uludağ’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kadının, 14 yaşındaki oğlunun gözleri önünde metrelerce sürüklendiği ortaya çıktı. Bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasına sebep olan otomobilin zincirinin olmadığı, ambulansın ise yolda kaldığı ortaya çıktı.
Oğlunun gözleri önünde metrelerce sürüklenerek öldü
BURSA / İHA - Kaza, dün akşam saatlerinde Uludağ’da meydana geldi.

Sadık D. (49) idaresindeki 34 DT 6156 otomobil, kar sebebiyle kayarak, yolda yürüyen 49 yaşındaki Necla Aladağ ile arkadaşı Saniye Yaman’a (44) çarptı. Aracın altında kalan Aladağ metrelerce sürüklendi. Arkadaşı Yaman ise karların içine savrularak aracın altında kalmaktan kurtuldu. Aladağ ile Yaman olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Necla Aladağ kurtarılamadı.

Manisa’dan 13 yaşındaki oğlu D.A. ile birlikte Bursa’daki aile dostu Saniye Yaman’ın yanına gelen Necla Aladağ’ın kazadan bir gün önce ayağını yatağa çarptığı için incittiği belirlendi. Dün oğlu ve arkadaşı ile birlikte Uludağ’a çıkan Aladağ’ın akşam saatlerinde dönüş için Teleferik’e binmek için kaldıkları polisevinden çıkarak yürümeye başladığı ifade edildi.

Ayağında incinme olduğu için arkadaşının koluna girerek yavaş yavaş yürüyen Aladağ’ın gelen otomobilin altında kalarak metrelerce sürüklendiği, korkunç kazanın, oğlunun gözleri önünde meydana geldiği ortaya çıktı. Annesinin o anlarına şahit olan D.A. şoke girdi.

Bu arada, kazaya müdahaleye gelen 112 ambulansının yolda kaldığı, ekiplerin araçtan inerek kaza mahalline yürüyerek ulaştığı öğrenildi. Kar kürüme aracının yolu temizlemesiyle hareket edebilen ambulansın yaralıyı alıp hastaneye yetiştirdiği bildirildi. Her iki kadının da eşlerinin emniyet amiri olduğu belirtildi. Aladağ’ın Manisa’da toprağa verileceği öğrenildi.

Kazaya sebep olan araçta zincir olmadığı tespit edilirken, savcılığın kazayla alakalı soruşturması sürüyor.
Yorum Yazın