TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Önce evine girdiler sonra otomobilini çaldılar

WebTV - Gaziosmanpaşa’da evine girdikleri vatandaşın önce araç kontağını ve cüzdanını ardından da otomobilini çalan 3 şüpheli, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Önce evine girdiler sonra otomobilini çaldılar
İSTANBUL / İHA - Polis, 7 dakikalık süre içerisinde olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Olay, Karadeniz Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde dün 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 3 şüpheli hırsızlık amacıyla Emre Özbaysar’ın ikametine gelerek önce çevreyi kolaçan ettiler. Ardından şüphelilerden biri iki arkadaşının da desteği ile birinci katın penceresinden içeriye girdi. Bir süre sonra ev sahibinin cüzdanını ve araç kontağını çalan şahıs girdiği pencereden aşağıya atladı. Daha sonra beraberindeki iki şüpheliyle 34 TP 0245 plakalı otomobili çalarak olay yerinden hızla uzaklaştılar.

ARABASININ ÇALINDIĞINI SABAH FARK ETTİ
Sabah uyandıktan sonra balkona çıkan Emre Özbaysar, aracını park etiği yerde göremeyince çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Hırsızlık olayını kayıtları izledikten sonra anlayan Özbaysar durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen polis, kamera kayıtlarını inceleme altına alarak soruşturma başlattı. Polisin, yaklaşık 50 bin TL değerindeki otomobili çalan hırsızların yakalanması için başlattığı soruşturma sürüyor.
Yorum Yazın