TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Ormanlık alanda bulunan kafatası ve kemik parçalarıyla ilgili soruşturmada yeni detaylar

İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alanda bulunan ve bir kadına ait olduğu tahmin edilen kafatası ile kemik parçalarını, kaçak kazı yapan 2 kişinin bulduğu ortaya çıktı. Kemik parçalarının yanında kadın iç çamaşırı ve başörtüsü bulunduğu da öğrenildi.
Ormanlık alanda bulunan kafatası ve kemik parçalarıyla ilgili soruşturmada yeni detaylar
İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alanda 4 gün önce bulunan kafatası ve kemik parçaları ile ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Bir kadına ait olduğu tahmin edilen kafatası ve kemiklerin, Manisa'nın Salihli ilçesinden kaçak kazı yapmak için gelen biri kadın 2 kişi tarafından bulunduğu öğrenildi.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) aktardığına göre kimlikleri açıklanmayan ikili, 22 Mart günü define aramak için ormanlık alana geldi. Kazı yaptıkları alanda kemik parçaları olduğunu gördü. Kazıya devam eden ikili, kafatası ve kaburgaya ait kemikler ile başörtüsü ve kadın iç çamaşırı buldu. 2 kişi, hemen bölgeden ayrıldı. 3 gün sonra geri gelerek, polisi aradı.

Kayıp başvuruları mercek altında
Polis ekipleri ise, bölgede geniş çaplı araştırma yaptı. Bulunan kafatası ve kemikler ile kıyafetler, incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2 definecinin ifadesi alınırken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kimlik çalışması yapmak için tüm kayıp başvurularını incelemeye aldı.
Yorum Yazın