TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Otomobilden atladığı iddia edilen kadının ölümünde yeni gelişme

Beyoğlu’nda bir otomobilden seyir halindeyken atlayarak düştükten sonra ağır yaralanan ve 13 gün sonra hayatını kaybeden Türkmenistan uyruklu kadının ölümüyle ilgili güvenlik kamera görüntülerinin ortaya çıkması sonrası, kadının sevgilisi ve arkadaşı gözaltına alındı.
Otomobilden atladığı iddia edilen kadının ölümünde yeni gelişme
İHA - Beyoğlu Müeyyedzade Mahallesi Kemeraltı Caddesi üzerinde geçtiğimiz 29 Ocak’ta meydana gelen olayda,

Türkmenistan uyruklu Maysa Yazmuradova (30) seyir halindeki bir otomobilden düşerek ağır yaralanmıştı. Kadının düşmesinin ardından görgü şahitleri, araçta bulunan iki şahsın hızla olay yerinden kaçtığını söylemişti. Çevreden vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılan Yazmuradova, bitkisel hayata girmesinin ardından 13 gün sonra 11 Şubat’ta hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İncelemede polis, Yazmuradova’nın düştüğü otomobilin plakasını belirleyerek, genç kadının iki erkekle beraber bir eğlence mekanına gittiğini tespit etti. Olayın mekandan çıktıktan sonra gerçekleştiğini belirleyen polis, ardından genç kadının yanındakilerin eşkalini ve kimliğini tespit etti.

“BİR ANDA KAPIYI AÇARAK KENDİSİNİ DIŞARI ATTI"

Genç kadının sevgilisi Abdülmuttalip H.(35) ile yanlarındaki Mustafa Y.(32) gözaltına alındı. Sevgilisi Abdülmuttalip H. ifadesinde, “Onunla 3 aydır birlikteydik. Olay günü birlikte eğlenmeye gittik. Gittiğimiz yerde çok alkol aldı. Şarkıcıdan istek şarkı istedi. Bu nedenle aramızda kavga çıktı. Birlikte dışarı çıktık. Otomobile bindiğimizde tartışma büyüdü. Bir anda kapıyı açarak kendini dışarı attı. Biz korktuğumuz için oradan kaçtık” dedi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Yorum Yazın