TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Röportajla erkek şiddeti konusunda yardım isteyen kadın cinayet işledi

Denizli’de eski sevgilisinden korunmak için basın aracılığı ile verdiği röportajda yardım isteyen genç kadın bugün kapıya dayanan şahısla aralarında çıkan tartışma sonrası çıkan kavgada 35 yaşındaki adamı bıçaklayarak öldürdü.
Röportajla erkek şiddeti konusunda yardım isteyen kadın cinayet işledi
İHA - Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi.

İddialara göre, 3 çocuk annesi olan ve eşinden boşanan Gülistan K., (38) isimli kadın bir süre önce 35 yaşındaki Aydın Ergül ile aşk yaşamaya başladı. Ancak ikili yaklaşık 3 ay öcne ayrıldı. Sonrasında ise iddialara göre, Ergül güzellik uzmanı olan Gülistan K.’yı rahatsız etmeye devam etti. Genç kadın ise bunun üzerine Ergül hakkında şikayetçi olarak koruma kararı aldırdı. Koruma kararına aldırmayan Ergül ise bu sabah yine Gülistan K.’nın evine giderek kendisi ile görüşmek istediğini söyledi fakat Gülistan K., buna olumlu yanıt vermeyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu genç kadın Ergül’ü göğsünden bıçakladı. Olayın ardından komşularının haber vermesi ile kavganın yaşandığı eve polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Ergül, öğlen saatlerinde kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis tarafından soruşturma başlatılırken, genç kadının iki gün önce Denizli’deki bir televizyon ve gazeteye öldürdüğü Ergül ile ilgili röportaj verdiği ve basın aracılığı ile yardım istediği ortaya çıktı. Gülistan K’nın röportajında Ben yaşantımı, hayatımı, özgürlüğümü tekrar geri istiyorum. Bir an önce bir şeyler yapılmasını talep ediyorum” diyerek yardım istediği öğrenildi.
Yorum Yazın