TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Rus kadın ve eşinin bıçaklanma anı kamerada

Sarıyer’de yılbaşı gecesi Rus asıllı Türk vatandaşı Ksinea Akbingül’ü ve beraberindeki 3 kişiyi bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı.
Rus kadın ve eşinin bıçaklanma anı kamerada
Ozan Koltuk - İHA - Zanlının 4 kişiyi bıçakladığı kavga, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Yılbaşı gecesi meydana gelen olayda Rus asıllı Türk vatandaşı Ksinea Akbingül, eşi Barbaros Akbingül ve yanındaki 2 arkadaşı ile birlikte bıçaklı saldırıya uğramıştı. Olayda Ksiena Akbingül ağır şekilde yaralanırken, 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Saldırgan ise olay yerinden kız arkadaşı ile birlikte kaçmıştı.

Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yüzlerce saatlik güvenlik kamera görüntüsünü inceledi ve zanlının evini tespit etti. Yapılan operasyonda Enes A. gözaltına alındı. Zanlının sorgusunda "Taksiden iniyorduk, bize hakaret edip araca binmek istediler. Bıçağı rastgele salladım" dediği belirtildi.

KAVGA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
4 kişinin bıçaklandığı kavga anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde zanlı ve kız arkadaşı yürüyerek ilerliyor. Bir başka görüntüde ise taksiden inerek diğer grupla tartışıyor. Bu sırada yaralananlar taksi ile olay yerinden hastaneye götürülüyor.
Yorum Yazın