• Asayiş

Sahte altın için iki kadını demir çubukla yaraladı

Adana'da Suriyeli bir kişi, Suriyeli iki kadının kolundaki sahte altın bilezikleri gerçek sanıp onları gasp etmek için demir çubukla yaralayıp kaçtıktan 10 dakika sonra polis tarafından yakalandı.
Sahte altın için iki kadını demir çubukla yaraladı
İHA - Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Suriye'deki iç savaştan kaçıp Halep'ten Adana'ya gelen Safa Elsiteyf'in (25) annesi Fatma Rezzıeh (54) kızını ziyaret etmek için Obalar Caddesi'ndeki evine geldi.

Bu sırada, yine Suriye'den iç savaştan kaçan Mahmut Elbebi (22) ise, daha önceden tanıdığı arkadaşının karısı ve annesinin bileziklerini gasp etmek için onların evine geldi. Elsiteyf'in yanına gelip kocasını sorduktan sonra elindeki demir çubukla kafasına vurup çocuklarının gözü önünde kolundaki bilezikleri almaya çalıştı. Bu sırada genç kadının annesi de gelince onun da kafasına demir çubukla vurup yaraladı. 

Kadınların bağırması üzerine korkan zanlı bilezikleri de almadan olay yerinden kaçtı. Elsiteyf kafası kanları içinde merdivenlerden komşusunun yanına inip yardım istedi. Komşu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından iki kadın Adana Şehir Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. 

Bu arada polis de eşkal doğrultusunda zanlıyı aramaya başladı. Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra Gülpınar Mahallesi'nde yakalanan zanlıya yağmaya teşebbüs ve kasten adam yaralamadan işlem yapıldı. Zanlı evlenmek istediğini, parası olmadığı için bilezikleri çalmaya karar verdiğini, karşı koyunca kadınları yaraladığını, pişman olduğunu söyledi. 
Bu arada, kadının kolundaki bileziklerinin ise sahte olduğu öğrenildi. Zanlının polis merkezindeki sorgusu devam ediyor.
Yorum Yazın