• Asayiş

Sancaktepe'de pompalı kuyumcu soygunu, 1 yaralı

Sancaktepe’de bir kuyumcuya gelen kar maskeli 2 soyguncu, işyeri sahibini pompalı silahla yaraladıktan sonra 2,5 kilo altınla kayıplara karıştı. Polis ekipleri, kaçan saldırganlardan birini 1 saat içerisinde yakaladı.
Sancaktepe'de pompalı kuyumcu soygunu, 1 yaralı
İSTANBUL / İHA - Olay, eski Ankara Caddesi üzerinde bir kuyumcuda saat 18.15’te meydana geldi.

İddiaya göre, kar maskeli ve silahlı iki kişi girdikleri kuyumcuyu kolundan vurarak iş yerinden yaklaşık 2,5 kilo altını alarak yaya olarak kaçtı. Yaralı kuyumcu durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik tedbiri alarak soyulan kuyumcuda inceleme başlattı. Ardından Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelilerin eşkali üzerinden çevrede operasyon başlattı. Soyguncuların kaçış istikametinden yola çıkan ekipler, olaydan 1 saat sonra şüphelilerden birini çalınan bir miktar altınla ve silahıyla birlikte yakaladı. Polis, kaçan diğer şüphelinin yakalanması için başlattığı soruşturma sürüyor.

Yakalanan soyguncular sorgu için emniyet müdürlüğüne götürülürken ele geçirilen altınların yapılacak soruşturmanın ardından sahibine teslim edileceği öğrenildi.
Yorum Yazın