TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Sarıgül, çöken film setinde incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, reklam çekimi sırasında çöken Ayazağa’daki Ata Film Stüdyosu’nda incelemelerde bulundu. Sarıgül, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, dekordan kaynaklı bir kaza olduğunu ifade etti.
Sarıgül, çöken film setinde incelemelerde bulundu
İHA - Ayazağa Cendere Yolunda bulunan Ata Film Stüdyosu’nda bir reklam çekimi sırasında kurulan platform akşam saatlerinde çöktü. Çökme sırasında bazı çalışanların yaralandığı kaza yerine gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Sarıgül, "bir reklam çekimi sırasında dekorda fazla yüklenme nedeniyle bir çökme olmuş. Kaza sırasında bazı kişiler hafif sıyrıkla yaralanmış. Büyük bir olay söz konusu değil” dedi. Sarıgül, basın mensuplarının "bir siyasi partinin film çekimi yapılıyormuş" demesi üzerine, “Bu konuda yorum yapmayayım. Siyasi partinin ismini ben söylemiş olmayayım. Siyasi parti bu günlerde çok gündemde oluyor” diye karşılık verdi.

Sarıgül, incelemelerinin ardından stüdyodan ayrıldı.
Yorum Yazın