TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Şehidin cebinden çıkan not duygulandırdı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için devam eden operasyonlar sırasında bugün şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli’nin cebinden çıkan ve çocukları tarafından yazılan mektup duygu dolu anlara neden oldu.
Şehidin cebinden çıkan not duygulandırdı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Teröristler tarafından döşenen mayınların temizlenmesi, hendeklerin kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için başlatılan operasyonlara katılan güvenlik kuvvetlerine El Yapımı Patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi. Patlamada polis memuru Coşkun Nazilli ve uzman çavuş Vedat Aykut şehit düşerken, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

ÇOCUKLARININ MEKTUBU CEBİNDEN ÇIKTI
Patlamada şehit düşen Polis Özel Harekat memuru Coşkun Nazilli’nin çocukları tarafından babasına yazılan mektup bulundu. Çocuklarının isminin bulunduğu mektup görenleri duygulandırdı.
Şehit polis memurunun çocukları tarafından yazılan mektupta; "Vatan sevgisi imandan, onun tek amacıdır. Dünya hayatı oruç, ölüm anı iftardır. Dağlar taşlar mekanı, toprak yorganıdır. Sevgiliye kavuşmak onun için vuslattır. Bırak güneş kavursun, kar yağsın ne çıkar, hain mermiler geceleri yıldız gibi yağar. Rüzgar eken hain elbet fırtına biçer. Alperenim yiğidim sen bu yolda devam et. Sen bir efsanesin, derman özel harekat. Dağların kartalısın, ferman özel harekat. Terörün kabusu yılmaz özel harekat. Şehitlerin mirasçısı polis özel harekat. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. Özel Harekatçı Coşkun Nazilliye. Çocukların, seni çok özledik, baba, seni çok seviyoruz" ifadeleri yer aldı.
Yorum Yazın