TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Silivri'de bazı cadde, sokak ve işyerlerini su bastı

Meteorolojinin uyarılarının ardından etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle Silivri’de bazı cadde ve sokakları su bastı. Rögarlarda taşkınlar oluşurken, cadde üzerinde bulanan bir çok dükkan sular altında kaldı.
Silivri'de bazı cadde, sokak ve işyerlerini su bastı
İHA - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından İstanbul’da beklenen sağanak yağış, etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde bazı cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Sağanak yağışla birlikte rögarların taşmasıyla şerif sokak üzerinde bulunan bir çok dükkan sular altında kaldı. Uyarıları dikkate alan bazı vatandaşlar ise, işyerleri sular altında kalmaması için kum dolu çuvalları kapının önüne koyarak önlem aldı. Sokak ve caddelerdeki sular ekiplerin yaptığı çalışmalar sonrasında rögarların açılmasıyla boşaltıldı.

İşyeri su basan Ümit Şenal, “İki saatlik yağmurda işyerlerimiz bu hale geliyorsa, bir yağmur yağdığı zaman sokağımız işyerlerimiz ne hallere geliyor, hayat felç oluyor. Alt yapılarımız çok çürük, yıllardır söylüyoruz, hiçbir belediye çalışma yapmıyor. Esnaflara kulak versinler, burada mağdur olan insanlara kulak versinler. İki saatte yağan yağmur bu hale getirdi, kanallar sokaklar felç olmuş halde, yetkililerden gerekeni yapmalarını rica ediyoruz” dedi.
Yorum Yazın