TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Şişli’de dev asayiş denetimi

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri motorize yunus ekiplerinin desteği ile ilçe genelinde dev bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Cadde, sokak ve pazarlarda uygulama yapan polis şüpheli araçları durdurduktan sonra vatandaşların üstlerini arayarak GBT’lerini sorguladı. İlçede adeta kuş uçurtmayan polis ekipleri üzerinde uyuşturucu bulunan bir şahsı da gözaltına aldı.
Şişli’de dev asayiş denetimi
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için ilçe genelinde geniş kapsamlı asayiş denetimi gerçekleştirdi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği denetimde polis ekipleri arama noktaları oluşturarak şüpheli araçları durdurdu. Araçların didik didik arandığı uygulamada vatandaşların üstlerini de arayan polis GBT lerini de sorguladı.

ŞİŞLİ POLİSİ SUÇA GÖZ AÇTIRMIYOR
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve motorize yunus ekiplerinin arama noktalarında yaptığı çalışmalar sonucu şüpheli görünen bir vatandaşın üzerini ararken şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı. Uyuşturucu çıkan şahsı polis ekipleri gözaltına aldı. Şişli polisinin ilçe genelinde cadde, sokak ve pazarlarda yaya ve araçlarla sürekli olarak devriye gezerek suça ve suçlulara göz açtırmayacağı bilgisine ulaşıldı.
(Ömer Faruk Yıldız - Doğan Can Cesur/İHA)