TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Soba zehirlenmesinden karı koca öldü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, sobadan zehirlenen İshak Çataler ve eşi Zekiye Çataler hayatını kaybetti.
Soba zehirlenmesinden karı koca öldü
Ozan Koltuk - İshak Çataler’in şeker koması geçirerek 10 gün hastanede komada yattığı ve bir hafta önce hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Barış mahallesinde 4 katlı bir apartmanın son katında meydana geldi. Sabah uyanan Kadir Çataler, sobalı odada uyuyan babası İshak Çataler (52) ve annesi Zekiye Çataler’i (51) uyandırmak için odaya girdi. Odaya girince ağır bir koku ile karşılaşan Çataler, anne ve babasını baygın görünce odayı havalandırıp durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde İshak ve Zekiye Çataler’in soba zehirlenmesinden hayatını kaybettiğini belirledi.

BİR HAFTA ÖNCE ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ
Yaklaşık bir yıl önce benzin istasyonundan emekli olan İshak Çataler’in şeker komasına girdiği ve bir hafta komada kaldıktan sonra bir hafta önce hastaneden çıktığı öğrenildi. 3 çocuğu olan çiftin 2 çocuğunun evlendiği bir çocuğunun nişanlı olduğu belirtildi. Polis ekiplerinin evdeki incelemesinin ardından Çataler çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazın