• Asayiş

Son 7 ayda 4'ncü cinayet

Eskişehir’in İstiklal mahallesi 2 Eylül caddesi üzerindeki bir iş hanında bugün meydana gelen ve temizlik işçisi olduğu belirtilen Huriye K.’nin kocası tarafından öldürülmesi ile birlikte Eskişehir’de son 7 ayda işlenen kadın cinayeti sayısı 4’e yükseldi.
ESKİŞEHİR / İHA - İlk olarak 21 Nisan 2014 tarihinde Vişnelik mahallesi Öğretmenler caddesi üzerinde kuaför dükkanı bulunan Nuray Y., (42), 1,5 yıldır ilişkisi olduğu ve 2 ay önce ayrıldığı iddia edilen eski sevgilisi Özcan İ. tarafından av tüfeği ile sokak ortasında vurularak öldürülmüştü.

30 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen olayda da, Kırmızıtoprak mahallesi Arslan sokakta bulunan bir apartmanın sahibi olan Meliha Y. (84), eski kiracısının oğlu olduğu ileri sürülen Barış Can İ. tarafından sol göğsünden bıçaklanıp, kafası tuğla ile ezilerek öldürüldü.

Son olarak 15 Eylül 2014 tarihinde ise, Bahçelievler mahallesi Plevne sokakta yaşayan Saliha U, eşi R.D. tarafından bıçaklayarak yaralanmış, kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Şeker D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Yorum Yazın