TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Soyguna aldırmadan alışverişe devam etti

Antalya’da bir markette silah zoruyla bin 500 TL çalan kasklı soyguncu kapıda parmak izi bırakmamak için hassasiyet gösterdi. Soygun anında bir müşterinin alışverişe devam etmesi ise dikkat çekti.
Soyguna aldırmadan alışverişe devam etti
İHA - Olay, 30 Temmuz Cumartesi günü Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki bir markette saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Markete müşteri olarak gelen bir kişi elindeki tabancayı kasiyer Yunus Emre Özcan’a tutarak kasadaki parayı vermesini istedi ve kasada bulunan yaklaşık bin 500 TL’yi alarak kaçtı. Bir market çalışanının tabureyle kovalamasına rağmen zanlı çaldığı parayla kayıplara karıştı.

MÜŞTERİ ALIŞVERİŞE DEVAM ETTİ
Olayın ardından markete gelen polis ekipleri inceleme başlatınca soygun anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Tanınmamak için kafasında kask olduğu görülen zanlı, elindeki silahla market içinde bir süre rahat bir şekilde gezdi. Elindeki silahı bir market çalışanına doğrultan zanlı yanında getirdiği poşete paraları doldurtuyor. Bu sırada bir müşterinin ise kasada alışveriş yapmaya devam ettiği görüldü. Paraları doldurduğu poşeti alan kasklı zanlının, marketten çıkarken kapıda parmak izi kalmaması için kapıyı sırtıyla iterek açıp kaçtığı da güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Polis eşkalini tespit ettiği zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Yorum Yazın