TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Tartıştığı kardeşini tabanca ile ayağından vurdu, o anlar kameraya yansıdı

- Antalya’nın Kepez ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini kurşun sıkarak ayağından yaraladı. Yaralı şahsın olay sonrasında hiçbir şey olmamış gibi sağa sola gitmesi şaşkınlık oluştururken yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Tartıştığı kardeşini tabanca ile ayağından vurdu, o anlar kameraya yansıdı

Olay, Kepez ilçesi Osman Yüksel Serden Geçti Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehmus S. ve kardeşi Serhat S. cadde üzerinde bulunan kendilerine ait koltuk döşeme dükkanında önce tartıştı. Olay yerinden ayrılan Şehmus S. bir süre sonra aracı ile döndü. Aracından inen gözü dönmüş adam, önce cadde üzerinde kendisine doğru gelen kardeşine tabanca ile ateş etmeye başladı. Kurşunların isabet etmesi sonucu Serhat S. ayağından yaralandı. Bununla da yetinmeyen adam, dükkanın önünde bulunan arkadaşı Bilal A.’ya doğru tabancasını doğrultarak bu kez onu kovaladı. Bilal A. arka sokağa doğru kaçarak canını zor kurtardı. Olay sonrasında ayağından yaralanan Serhat S., 112 Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşananlar güvenlik kamerasında
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede 1 mermi ve 2 boş kovan bulundu. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri cadde üzerinde delil çalışması yaptı. Yapılan incelemede şahsın kardeşine 3 el ateş ettiği tabancanın tutukluluk yapması sonucu sadece 2 mermiden çıkan kurşunların isabet ettiği öğrenildi.

Öte yandan yaşanan anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde aracından inen Şehmus S.’nin önce kendisine doğru gelen kardeşinin ayağına kurşun sıktığı, daha sonra ise arkadaşını kovaladığı görüldü. Serhat S.’nin yaralı haliyle hiçbir şey olmamış gibi cadde üzerinde sağa sola gitmesi ise izleyenleri şaşırttı.

Olay sonrası Şehmus S., geldiği aracıyla kaçarak izini kaybettirdi. Güvenlik kamerası görüntülerine el koyan polis ekipleri, kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
(Ertuğrul Gün/ İHA)