TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Teröristlerin bombası bir aileyi parçaladı

Diyarbakır’da yol kapatan teröristlerin attığı ses bombası yüzünden beyin kanaması geçiren ve hastanede verdiği 12 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Gülsüm Atala, geride gözü yaşlı iki çocuk bıraktı.
Teröristlerin bombası bir aileyi parçaladı
Sultan Gedik - İHA - Bir taraftan eşini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Hasan Atala ise çocuklarına hem analık hem de babalık yapıyor. İşsiz Atala, kirasını bile ödeyemediğini belirterek, iş istiyor.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Fatih Caddesi’nde 27 Kasım’da yol kapatan teröristlerin attığı ses bombası bir aileyi parçaladı. Patlamada, iki çocuk annesi Gülsüm Atala, beyin kanaması geçirdi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Atala, 12 gün yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Eşini kaybeden Hasan Atala ise geride kalan 2 çocuğuyla birlikte hayata dört elle sarıldı. İnşaat işçiliği yapan ve kirada oturan Atala, yardım bekliyor.

“2 AYDIR KİRA ÖDEYEMİYORUM”
Eşinin 9 Aralık’ta hayatını kaybettiğine dikkat çeken Hasan Atala, “Çocuklarıma bakıyorum. Valilikten bir yardım bekliyorum. Kız çocuklarıma hem annelik hem de babalık yapıyorum. İşim yok. Yetkililerden yardım bekliyorum. Evim kira ve 2 aydır ödeyemiyorum. Boştayım evde oturuyorum” dedi.

“BABAMA İŞ İSTİYORUM”
8 yaşındaki Nursena Atala ise babasının kendilerine baktığını ve annesini kaybettiğini ancak yetkililerden babasına iş istediğini talep etti. Atala, “Babam şuan 2 kızına bakıyor. Ona iş istiyorum. Bu olaylarda annemi kaybettik. Ses bombası önümüzde patlayınca korktu ve beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakıma alındı. Annem 12 gün sonra hayatını kaybetti” diye konuştu.

ANNESİNE YAZDIĞI O MEKTUBU İLK KEZ OKUDU
Minik Atala, annesine yazdığı mektubu da okudu. Atala’nın mektubu şöyle:
“Canım annem canım annem. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın iyi ki beni doğurdun. Seni çok ama çok seviyorum. Kızın Nursena."
Yorum Yazın