TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.153
  • Altın 2294.427
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Teröristlerin cenazesindeki silahlı 6 kişi yakalandı

Gaziosmanpaşa'daki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen 2 teröristin cenazesinde silahlı ve maskeli olarak grubu yönlendirmeye çalışan 6 kişi yakalandı.
Teröristlerin cenazesindeki silahlı 6 kişi yakalandı
Sultan Gedik - İSTANBUL / AA - Gaziosmanpaşa'daki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen 2 teröristin cenazesinde silahlı ve maskeli olarak grubu yönlendirmeye çalışan 6 kişi yakalandı.

AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Karadeniz Mahallesi'nde dün bir hücre evine yapılan terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada öldürülen terör örgütü MLKP üyesi Şirin Öter ve Yeliz Erbay'ın cenazelerinin Gazi Mezarlığı'na girişi sırasında ortaya çıkarak grubu yönlendirme çalışan silahlı ve maskeli şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalarda, 2 otomobille bölgeden kaçmaya çalışan 6 şüpheli yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda, 2 kalaşnikof otomatik tüfek, 4 şarjör, 60 mermi, maske ve örgüt flamaları ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.
Yorum Yazın