TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Tersanede patlama

Milas ilçesinin Güllük Mahallesi'nde bulunan tersanede elektrik çalışması yapan işçilerin bulunduğu gemide meydana gelen patlamada, 4 işçi ağır yaralandı.
Tersanede patlama
MUĞLA / İHA - Edinilen bilgiye göre; bugün saat 15.00 sıralarında Güllük Tersanesi'nde bir geminin iç bölmesinde elektrik çalışması yapan Sefer Karayer (52), Volkan Tosun (23), Ardahan Yıldırım (23) ve İzzet Seçkin (26), bir anda meydana gelen patlama ile yanarak yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine yönlendirilen 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi ve İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne sevk edildi.

İzan Özel Sağlık Hastanesi'nde yapılan müdahalelerinin ardından yaralılardan Karayer ve Tosun Denizli Devlet Hastanesi Plastik Cerrahisi'ne sevk edilirken, yine 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde ilk tedavileri yapılan Seçkin ve Yıldırım’dan da durumu ağır olan Yıldırım, yine aynı hastaneye sevk edildi.

Bu arada, yaralı yakını Fatma Karayer hasta sevki sırasında eşini sargılar içinde görünce fenalaşırken, AK Parti'nin yeni Muğla Milletvekili olan Hasan Kökten de yaralıları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz belirlenemedi.
Yorum Yazın