TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

Trabzon’daki soba zehirlenmesi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bu sabah bir evde sobadan sızan gazdan zehirlenen babaanne, dede ve torunları hayatlarını kaybederken, engelli oğulları ile 1 torunları ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Trabzon’daki soba zehirlenmesi
TRABZON / İHA - Edinilen bilgiye göre, engelli oğulları ve iki torunu ile birlikte ilçenin Yaylacık mahallesi Galeria sokaktaki bir apartmanda yaşayan Mahmut Kalyoncu (65) bu sabah işe gitmeyince yanında çalışan Emin Civelek, ustasının evine gelerek kapıyı çaldı. Kapıyı açan olmayınca Civelek tekrar iş yerine döndü.

Ancak bir süre sonra tekrar merak ederek ustasının evine gitti. Civelek eve gidince ustasının ve ailesinin sobadan sızan gazdan zehirlendiği öğrendi. Bir yakınlarının eve gelerek kapıyı açması sonucu Medine Kalyoncu (62), eşi Mahmut Kalyoncu (65) ve torunları Mert Ali Kalyoncu’nun (12) sobadan sızan gazdan zehirlenerek yaşamlarını yitirdiği belirlenirken, başka odadaki engelli oğulları Erhan Kalyoncu ile diğer torunları Mahmut Can Kalyoncu ise baygın halde Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Amca ve yeğeninin yaşam mücadelesi sürüyor.

Kalyoncu’nun lastik tamirciliği yaptığı, oğlunun eşinden boşanması nedeniyle iki torununun bakımını da üstlendikleri belirtildi.
Yorum Yazın