TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Uzun süre ulaşamadığı abisini ölü halde buldu

Başkent’te, uzun süre ulaşamadığı abisinin evine giden şahıs, korkunç manzarayla karşılaştı. Eve kapıyı kırarak giren şahıs, abisi ve bir kadının cansız bedenlerini buldu.
Uzun süre ulaşamadığı abisini ölü halde buldu
ANKARA / İHA - Olay, saat 23.00 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahıs Ostim Mahallesi 1179 Sokak’taki evinde yaşayan abisinden uzun süre haber alamadı. Bunun üzerine İlker Sağlamer’in evine giden kardeşi, bir süre kapının ziline bastıktan sonra, kapıyı açan olmayınca abisinin hayatından şüphe etmeye başladı.

Kardeş Sağlamer, evin kapısını kırarak içeri girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Abisi İker Sağlamer ve Yıldız Durmaz adında bir kadını, yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulan şahıs, sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolü üzerine İlker Sağlamer ve yanında bulunan Yıldız Durmaz isimli kadının hayatlarını kaybettiği anlaşıldı. Şüphe üzerine Narkotik Şube, Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Şube ekipleri evde incelemelerde bulundu. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evdeki çalışmalarının ardından Narkotik Şube ekipleri, narkotik maddelere duyarlı köpekle evde arama yaptı. Doğalgaz ve karbonmonoksit zehirlenmesinden de şüphelenen polis ekipleri, itfaiye ve Doğalgaz Acil ekiplerinden, evde inceleme yapmasını istedi.

Haberi alan Sağlamer ve Durmaz’ın yakınları hemen olay yerine geldi. Evde giren yakınlar, Sağlamer ve Durmaz’ın cansız bedenlerini görünce göz yaşlarına hakim olamadı. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından, cenaze aracına alınan Sağlamer ve Durmaz’ın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Morgu’na götürüldü.

Yapılan ilk incelemeler sonrası, Sağlamer ve Durmaz’ın karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ekipleri, Sağlamer ve Durmaz’ın kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için inceleme başlattı.
Yorum Yazın