TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Yangında ölen çocukların cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı

Beyoğlu'nda 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangında hayatını kaybeden 3 çocuğun cenazeleri Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Yangında ölen çocukların cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı
İHA - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı Gülfidan Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangında ölen 5 yaşındaki İsa, 3 yaşındaki Abdurrahman ve 2 yaşındaki Vedat Şahin kardeşlerin cenazeleri inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenazelerin ambulansa konulduğu sırada ölen kardeşlerin ablası ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Demircan, "Yangın, malzemenin muhtemelen yerdeki yorganların veya halının yanmasıyla başlıyor ve bütün bir daireyi sarıyor, çocuklar vefat ediyorlar. Ailenin acısını paylaşıyoruz. Başımız sağolsun diyorum. Çocukları yalnız bırakmış aile. Baba işe gitmiş, anne Mardin'e aileler uzakta. 3 erkek çocuk yalnız başına. En büyüğü 6 yaşında. Küçük olanlar da 2 ve 4 yaşında. Bir çekme katı var, balkonunun üstü kapatılmış ve tabi o da ahşap bir yapı. Teknik ekip onun tam raporunu tutacaktır, ondan sonra daha iyi anlayacağız. Görünen o ki sobadan çıkan yangın neden olmuştur" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
Yorum Yazın