TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Yaşlı çift sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü

Kırklareli’de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı karı koca hayatını kaybetti.
Yaşlı çift sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü
İHA- Edinilen bilgiye göre, İstasyon Altı Mahallesi Gar Sokak’ta akşam saatlerinde Feride Önur (71) ve Hasan Tahsin Önur’un (91) evinde sobanın tüttüğünü gören vatandaşlar polise haber verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri, eve girdiklerinde yaşlı çifti otururken buldu. Odaya karbonmonoksit gazı yayıldığını ve yaşlı çiftin zehirlendiğini fark eden ekipler, çifti dışarı çıkardı. Sobadan zehirlenen çifte sağlık ekipleri müdahale etti. İtfaiye ve polis ekipleri sobayı söndürerek, yaşlı çifti sabaha kadar sobayı yakmamaları konusunda uyardı. Sabah ekiplerin gelerek sobayı kontrol edeceklerini söyleyen polisler, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Uyarıları dinlemeyerek tekrar sobayı yakan çiftin öğle saatlerine kadar dışarı çıkmaması üzerine şüphelenen komşuları, tekrar polise haber verdi. Eve gelen polis ekipleri, yaşlı çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. Önur çiftinin olay yerine gelen akrabaları ve komşuları, acı haberi duyduklarında gözyaşlarını tutamadı.
Yorum Yazın