TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Dünya

AB Komiseri Johannes Hahn Kosova'yı ziyaret edecek

Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn, 24-25 Mart tarihlerinde Kosova’yı ziyaret edecek.
AB Komiseri Johannes Hahn Kosova'yı ziyaret edecek
İHA / - Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn’ın resmi temaslarda bulunmak üzere Kosova’ya ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.

Yarın Kosova ziyaretine başlayacak olan AB yetkilisi Hahn’ın Kosova liderleriyle ayrı ayrı temaslarda bulunması bekleniyor. AB Komiseri Johannes Hahn’ın Avrupa Birliği ve Kosova Hükümeti tarafından yapımı finanse edilen Adalet Sarayı’nın açılış törenine de katılması bekleniyor. Hahn’ın 25 Mart tarihinde Priştine ‘de düzenlenecek olan Batı Balkan Ülkeleri Dışişleri Bakanları toplantısı çalışmalarına da katılacağı kaydedildi. Kosova’nın ev sahipliği yapacağı toplantıda Arnavutluk, Sırbistan, Karadağ, Bosna-Herseg ve Makedonya Dışişleri Bakanlarının da yer alacağı bildirildi.

Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn, Kosova’yı son olarak 18 Şubat 2015 tarihinde ziyaret etmişti.
Yorum Yazın