TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Dünya

İsrail askerleri vurdukları genci sağlık ekiplerine vermek istemedi

Batı Şeria’nın Beytüllahim şehri kırsalında trafik kazasında bir öğretmenin ölmesi üzerine düzenlenen protestoya İsrail askerleri gerçek mermiyle müdahale etti. İsrail askerleri vurulan bir genci sağlık ekiplerine vermeyi reddetti.
İsrail askerleri vurdukları genci sağlık ekiplerine vermek istemedi
İHA - Batı Şeria’nın Beytüllahim şehri yakınında, Yahudi bir yerleşimcinin kontrolündeki kamyon, Filistinli öğretmen Fatma Süleyman’ın otomobiline çarpmış, kazada öğretmen Süleyman hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından protesto düzenleyen Filistinlilere, İsrail askerleri gerçek mermi kullanarak müdahale etti. Müdahale sırasında İsrail askeri Filistinli bir genci doğrudan nişan alarak ateş etti. Vurulan Filistinli genç için yardıma gelen insanları engelleyen İsrail askerleri, gencin kan kaybetmesine göz yumdu. İsrail askerlerinin olay yerine gelen sağlık ekiplerini de engellemesi üzerine tansiyon daha da yükseldi. Sayıları artan Filistinliler, yaralı genci İsrail askerlerinin elinden alarak hastaneye kaldırdı.

Öğretmen Fatma Süleyman (42), Perşembe sabahı otomobilinden indiği sırada arkadan süratle gelen bir Yahudi yerleşimcinin yönetimindeki kamyonun çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Yorum Yazın