TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Dünya

John Kerry'nin ameliyatı başarılı geçti

İsviçre’de geçirdiği bisiklet kazası nedeniyle sağ kalça kemiği kırılan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin doktorları, bakanın başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve çarşamba günü ayağa kalkabileceğini ifade etti.
John Kerry'nin ameliyatı başarılı geçti
İHA / - İran’ın nükleer program görüşmeleri kapsamında İsviçre’de bulunan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin İsviçre’nin güneydoğu sınırında bulunan Fransa’nın Scionzier bölgesi yakınlarında geçirdiği bisiklet kazası nedeniyle sağ kalça kemiğinin kırılmıştı.

Kerry, kazanın ardından Madrid ve Paris’te gerçekleştireceği temaslarını iptal ederek tedavi için ABD’ye dönmüştü. Bakanın doktoru Cerrah Dennis Burke, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Kerry’nin başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve Çarşamba günü ayağa kalkabileceğini ifade etti.

Burke açıklamasında, ameliyat sırasında bölgesel anestezi kullanılarak yapılan ameliyatın 4 saat sürdüğünü kaydederek, “Ameliyat komplike değildi, kırık tamamen tedavi edildi ve Kerry’i Çarşamba günü ayağa kaldırmayı planlıyoruz” dedi. Kerry’nin kısa bir süre daha hastanede kalacağını ve fonksiyonların normale döneceğini belirten Cerrah Burke, “Bu durumun Bakanın görevlerini etkileyeceğini sanmıyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın