TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Eğitim

Coşkunöz Eğitim Vakfı’ndan öğrencilerine uzaktan eğitim programı

Türkiye’de ilk defa mesleki ve teknik eğitimde yeni bir modeli hayata geçiren Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), uzaktan eğitim programını öğrencileri için bilgisayar tedariki de sağlayarak başlattı. Mesleki eğitimde katma değer katan vizyonu ile hareket eden vakıf, program kapsamında öğrencilere yoğun olarak teknik eğitimler veriyor.
Coşkunöz Eğitim Vakfı’ndan öğrencilerine uzaktan eğitim programı
Mesleki eğitimde katma değeri artırmak, gençleri iş ve meslek sahibi yapmak, sanayide yetişmiş teknik ara eleman ihtiyacını karşılamak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), korona virüs salgını döneminde yeni bir eğitim modeline geçti. Aynı sorumluluk ve inançla geleceğe bakan vakıf, toplumun en önemli ihtiyaçlarından biri olarak gördüğü mesleki ve teknik eğitimlerine uzaktan eğitim programı kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Uzaktan eğitim programı ile ilgili detayları aktaran Coşkunöz Eğitim Vakfı Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, “Bu dönemde Türkiye’nin her yerinde salgınla mücadeleye destek olmak için çalışmalarımıza devam ediyor. Yenilikçi bir yaklaşımla eğitimde farklı modeller deneyimleyerek Türkiye’de ilk defa bilgisayarlarını da tedarik ederek meslek lisesi ders programını online olarak öğrencilere ulaştırıyoruz” dedi.
Uzaktan eğitim programı ile mayıs ayının sonuna kadar sürecek dersler kapsamında mesleki ve teknik eğitim alacak öğrencilerin daha iyi imkanlarda eğitimine devam etmesi için bilgisayar temin eden Coşkunöz Eğitim Vakfı, hazırladığı teknik ağırlıklı eğitim programının yanı sıra yaşanan salgın sebebiyle öğrencilerin psikolojilerini de göz önünde bulundurarak kişisel gelişim eğitimleri üzerine dersler veriyor. Aynı zamanda teknik derslerle birlikte tüm öğrencilere alternatif çözüm üretme ve çözüm becerileri geliştirme, empati, stresle başa çıkma gibi kişisel gelişim dersleriyle gençlerin psikolojik dayanıklılığına da destek olmayı hedefliyor.
Coşkunöz Eğitim Vakfı, ayrıca 30’uncu dönemi tamamlayıp Haziran ayında mezun olacak öğrencilere de özgeçmiş hazırlama, etkileyici ilk izlenim oluşturma, iş yerinde iletişim, etkili sunum teknikleri, zaman yönetimi gibi özel eğitim programları sunuyor.