TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Eğitim

Uluslararası Antalya Üniversitesi, MBA öğrencileri için mezuniyet töreni

Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin Master Of Business Administration (MBA) 2015 programını başarıyla tamamlayan 46 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Uluslararası Antalya Üniversitesi, MBA öğrencileri için mezuniyet töreni
ANTALYA /İHA-Uluslararası Antalya Üniversitesi(UAÜ) Tezsiz İşletme Yönetimi Yüksek Lisans MBA programını başarıyla tamamlayan 46 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. UAÜ Konferans Salonu’nda düzenlenen törende öğrencileri velileri, aileleri ve çocukları yalnız bırakmadı. Tamamı üst düzey yönetici, işletmeci, özel sektör çalışanı ve memur olan 46 öğrenci 1.5 yıl süren eğitimin ardından tez hazırlama zorunluluğu olmadan yüksek lisans diploması kazanma hakkına sahip oldu.

Törende konulan UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe, ikinci mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar diledi.
Mezun olan öğrencilerin birbirleriyle olan diyaloglarını koparmayacağını ifade eden Prof. Dr. Göktepe, “Mezunlar derneğimizle bu çatının mensubu olarak hayatınıza devam edeceksiniz. Bu süreç kolay olmadı. Sabur ve fedakarlıkla yapıldı. Her başarı, mutluk gayret ve zahmete tabidir. Sizler bu yolu başarıyla geçtiniz” dedi.

MBA Direktörü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Akdere, mezun olan öğrencileri kendilerini geliştirmekle programa dahil olduklarını ve 1.5 yılda başarıyla eğitimlerini tamamladıklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından 2014 yılı bölüm birincisi Ceren Aslan’a takdirnamesini Rektör Prof. Dr. Göktepe takdim etti.
Ardından Rektör Göktepe, 46 mezuna diplomalarını verdi. Tören toplu fotoğraf çekimi ve kep atmayla sona erdi.
Yorum Yazın