TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

600’ün üzerinde firma 1,5 milyar dolarlık ticaret için buluşuyor

Türk ev ve mutfak eşyaları sektörünün en büyük buluşmalarından Uluslararası Zuchex, 12-15 Eylül tarihlerinde 30. kez kapılarını açıyor. Fuarda sofra ve mutfak eşyalarından, elektrikli ev aletlerine, çelik mutfak eşyalarından dekoratif ev aksesuarlarına, ev tekstilinden cam, porselen ve seramiğe, plastik ev gereçlerinden, aydınlatma ve banyo-mutfak aksesuarlarına kadar binlerce yeni ürün, koleksiyon ve inovatif tasarım bir arada sergilenecek.
600’ün üzerinde firma 1,5 milyar dolarlık ticaret için buluşuyor
10 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip Türk ev ve mutfak eşyaları sektörünün en büyük buluşmalarından Uluslararası Zuchex, 12-15 Eylül tarihlerinde 30. kez kapılarını açıyor. Fuarda sofra ve mutfak eşyalarından, elektrikli ev aletlerine, çelik mutfak eşyalarından dekoratif ev aksesuarlarına, ev tekstilinden cam, porselen ve seramiğe, plastik ev gereçlerinden, aydınlatma ve banyo & mutfak aksesuarlarına kadar binlerce yeni ürün, koleksiyon ve inovatif tasarım bir arada sergilenecek. Dört gün sürecek organizasyonda ayrıca, fuara özel olarak tasarlanan ve çay ve kahve tadımlarının yapılacağı ‘Çay mı, Kahve mi?’ etkinliği ile, ünlü şeflerin farklı sunumlarıyla ziyaretçilere deneyim sunacakları Cooking Theatre olacak.
600’ün üzerinde yabancı firma stant açacak
Sektörünün 5.5 milyar dolarlık yıl sonu ihracat hedefine de güç katacak Uluslararası Zuchex 2019 kapsamında ilk defa uygulanan Overseas Buyer Programıyla, yüksek bütçelerle satın alma yetkisine sahip Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupalı satın almacılar başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafından 5 bin civarında profesyonel iş insanı, Türkiye’nin üretici markalarıyla fuarda birebir görüşmeler yapmak üzere İstanbul’a gelecek. 600’ün üzerinde firmanın toplam brüt 100 bin metrekare alanda stand açacağı Zuchex, katılımcı sayısında geçen seneye kıyasla yüzde 20 artış sağlarken organizasyonu bu yıl, yurt içi ve yurt dışından 32 bin profesyonelin ziyaret etmesi hedefleniyor.
Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, İMMİB ve ZÜCDER’in destekleriyle düzenlenen fuarda gerçekleşecek ticaretin ise 1,5 milyar dolara ulaşması bekleniyor.
Yorum Yazın