TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Askon; 'Kararda birlik, toplumda mesafe'

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri başkanı Ali Özcan pandeminin kontrolü için tedbirlerin artması gerektiğini söyledi.
Askon; 'Kararda birlik, toplumda mesafe'
Okan Geçgel - ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan salgının son haftada en çok arttığı illerden birinin Kayseri olduğunu belirtti. Özcan, "İş dünyasına hâkim bir konumda olmamız dolayısıyla Covid-19 nedeniyle yaşanan sürecin etkilerini net olarak görüyoruz. Çok sayıda vatandaşımızda bu virüs görülüyor ve maalesef bu süreç azalmıyor. Bunun için uygulanacak tedbirler artırılmalı. İl hıfzıssıhha kurulumuzun almış olduğu kararlar toplum nezdinde yayılmalıdır. Şimdiki zaman diliminin herkesin dikkat etmesiyle atlatılabilecek hassas bir dönem olduğunu söylememiz lazım. Bunun için azami dikkat şart. Bu illetten toplum olarak kurtulmamız kararda birlik toplumda mesafe ile mümkündür." dedi.

Ali Özcan, "Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Bu gidişat hepimizi endişeye sevk ediyor. Bir an önce bu durumun kontrol altına alınması şart. Bizler iş adamları olarak çalıştırdığımız yerlerde özeni en üst safhaya çıkardık, daha da ötesine geçmeye çalışıyoruz. Önce sağlık diyerek pandemi döneminde alınan tüm kurallara uyuyoruz. Kayseri’de onlarca kamu kurum ve kuruluşuna ücretsiz maske takdim ettik. Bu duruma dikkat çekmek için faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kayseri insanı 15 gün gerekmedikçe dışarı çıkmazsa bu artış engellenecektir. Bunun içinde tedbirler artırılmalıdır. Herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın