TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Çocukları fastfood'tan vazgeçmeyince Los Angeles Fries'i (LAF) kurdular

Katkı maddesi ve trans yağ içermeyen, kalorisi azaltılmış çıtır çıtır patatesler üreten Mehmet Peker ve Volkan Öksüz, yıllardır sürdürdükleri AR-GE çalışmalarının sonucu olan ürünlerini Los Angeles Fries (LAF) ile markalaştırdılar.
Çocukları fastfood'tan vazgeçmeyince Los Angeles Fries'i (LAF) kurdular
İHA - Kendi çocuklarının vazgeçemediği fastfood yiyeceklere yasak koymak yerine, bir alternatif olarak geliştirdikleri trans yağ içermeyen, soslu ve bol malzemeli, sağlıklı patates kızarması fikrini hayata geçiren girişimciler Mehmet Peker ve Volkan Öksüz, fastfood devleriyle yarışabilecek yepyeni bir lezzet “Los Angeles Fries”i markalaştırdı.

Lezzetli, sağlıklı ve besin öğelerinden zengin yepyeni patates kızartmalarının izini süren girişimciler, bu amaçla uzun yıllar Los Angeles’ın ünlü “Fries Club”larında part time çalışarak; sektörün ve fastfood mutfağının sırlarını keşfettiler. Fastfood üzerine öğrendiklerini, “sağlıklı patates kızartması” anlayışıyla bir araya getirmeyi hedefleyen girişimciler, tüm imaj ve tüketici algısının uluslararası devlerle yarışabileceği, katkı maddesi ve trans yağ içermeyen sağlıklı ürünleri için bu kez annelerden destek aldılar.

Ev ortamında, sağlıklı ve denenmemiş tarifler üzerinde çalışmaya başlayan Mehmet Peker ve Volkan Öksüz, 2 ay boyunca Los Angeles Fries’a özel soslar ve reçeteler geliştirmek için kolları sıvadılar. Günlük, taze kesilmiş patatesleri, nişastalarından ayırarak kalorisi düşürmeyi başaran Los Angeles Fries yaratıcıları, bu patatesleri, anneler tarafından hazırlanmış sağlıklı ve besin değeri yüksek diğer malzemelerle bir araya getirerek, lezzeti ve sağlığı fastfood ile özdeşleşmiş “Patates Kızartmasıyla” buluşturabildiler.

Her yaştan patates kızartması severlere hitap eden lezzetli Los Angeles Fries patateslerini, yaratıcılarından Mehmet Peker’in sahibi olduğu ve Amerika’da süpermarketlere hazır ürün yapan MHE Gıda Fabrikalarındaki gıda mühendisleri tarafından tüm kontrolleri yapılarak, tamamen doğal ve sağlıklı bir şekilde servis ediliyor.

Ürünleri kurumsal marka imajı ile birleştirerek AVM konseptinde tüketicilerle buluşturan Los Angeles Fries, ilk restoranını Mark Antalya AVM’de açtı. 6 farklı ürünü ve 5 farklı menüsü bulunan Los Angeles Fries İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere diğer şehirlerde de şubeler açarak, bayilikler vermeyi planlıyor.
Yorum Yazın