TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

ING'den görüntülü görüşme ile Bireysel Emeklilik Sistemi'ne başvurma kolaylığı

- ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı: - "Şubelere de, kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız doğrultusunda dijital ve esnek yeni hizmetler geliştirerek müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içinde çözümler sunmaya devam edeceğiz"
AA -

İSTANBUL (AA) - ING Türkiye, ING Mobil'de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntülü görüşme yaparak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) katılım kolaylığı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, müşterilerinin uzmanlarla görüntülü görüşme yaparak yatırım, birikim, sigorta ve kredi ile ilgili konularda bilgi alabildiği ve işlem yapabildiği Cebimdeki Danışman hizmet kapsamına BES'i ekledi.

ING müşterileri, artık ING Mobil üzerinden canlı bir danışman yardımı ile BES ile ilgili sorularına detaylı yanıtlar alabiliyor ve BES'e başvuru yaparak katılım sağlayabiliyor. Ayrıca, kullanıcılar başvuru sonrasında ING Mobil üzerinden BES'e ait tüm detaylarını görebiliyor.

ING'liler, Cebimdeki Danışman ile ING Mobil'den bir uzmana hafta içi 08.00 ila 20.00 saatleri arasında canlı olarak bağlanabiliyor. BES'e başvurmak isteyenler, ING Türkiye'nin NN Hayat ve Emeklilik iş birliği ile müşterilerine sunduğu "Emekliliğim Güvende" planıyla en az 250 TL aylık katkı payı ödeyerek emeklilikleri için güvenli bir şekilde birikimlerini yatırıma dönüştürebiliyor ve ödenen katkı payı tutarına göre yatırılan yüzde 30 devlet katkısı sayesinde birikim tutarlarını artırabiliyor.

Ayrıca, lansmana özel olarak, 1 Kasım 2022'ye kadar Cebimdeki Danışman üzerinden BES'e başvuranlara, yüzde 30 devlet katkısına ek olarak, ilk katkı paylarının 300 TL'ye kadar olan kısmı ING tarafından ek katkı payı olarak hediye ediliyor.

Kampanya kapsamında, vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanı sağlayan ING Turuncu Hesap sahibi olan müşteriler, Cebimdeki Danışman üzerinden BES'e başvurdukları takdirde 90 gün boyunca Hoş Geldin Faizi almaya hak kazanıyor.

- "Görüntülü görüşme ile BES'e başvurma imkanı sunan ilk banka olmaktan mutluyuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için yenilikler sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Müşterilerimizin yatırım ve birikim konusundaki bankacılık işlemlerini diledikleri yer ve zamanda dijitalden kolayca yapabilmelerini hedefliyoruz. Bununla beraber müşterilerimizin uzman tavsiyesine ihtiyaç duyabileceği daha çok adımlı işlemleri Cebimdeki Danışman'a dahil ediyor ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda buradaki hizmet kapsamını da genişletiyoruz. BES'e başvurma sürecinde de müşterilerimiz canlı bir yardım ile yönlendirilmeye ihtiyaç duyabiliyor. Buradan yola çıkarak biz de BES'i Cebimdeki Danışman hizmet kapsamına dahil ederek müşterilerimize kolaylık sağlamayı amaçladık. Böylelikle müşterilerimize hem daha konforlu bankacılık deneyimi sunuyoruz hem de gelecekleri için birikim yapmalarına katkıda bulunuyoruz. Ayrıca, sektörde bir ilke imza atarak Türkiye'de uzaktan ve görüntülü görüşme ile BES'e başvurma imkanı sunan ilk banka olmaktan dolayı da mutluyuz. Şubelere de, kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız doğrultusunda dijital ve esnek yeni hizmetler geliştirerek müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içinde çözümler sunmaya devam edeceğiz."​​​​​​​