TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

İSO Başkanı Bahçıvan'dan hükümet değerlendirmesi

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bugün kurulan 64'üncü Hükümet değerlendirmesinde, reformlarla kalkınma ve kaliteli bir ekonomik büyümeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
İSO Başkanı Bahçıvan'dan hükümet değerlendirmesi
Fatma Güler - İSTANBUL / İHA - İstanbul Sanayi Odası İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yazılı yaptığı açıklamasında, bugün kurulan 64'üncü Hükümeti değerlendirdi.

Türkiye 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimlerle yeni bir ekonomik ve siyasi istikrar fırsatı yakaladığını belirten Bahçıvan, bu sevindirici fırsatın ortaya çıkışını müteakiben, tecrübe ve değişimi bir arada gözeten bir anlayışla kurulan 64'üncü Hükümetin, Türkiye'yi, ekonomiyi ve sanayiyi daha ileriye taşıyacağına inandığını belirtti.

İSO Başkanı Bahçıvan mesajını devamında şu ifadelere yer verdi: ‘Güçlü Bir Ekonomi, Güçlü Bir Türkiye’ anlayışı eşliğinde İSO olarak, yeni hükümete Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu reformları yapması, her alanda kalkınma hamlesine devam edilmesi, sanayimizin geliştirilmesi, kaliteli bir ekonomik büyüme ve istihdamın artırılması çabalarında karşılıklı bir diyalog içinde her türlü desteği vermeye hazırız. 64'üncü Hükümetin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz”.
Yorum Yazın