TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi Antalya’da yapılacak

- Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç: - "Federasyonumuz ile birlikte dünyanın birçok yerinden gelecek olan katılımcılar ve yerli katılımcılarımızla birlikte bilim dolu 4 gün geçireceğiz"
AA -

İSTANBUL (AA) - Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide güncel bilgilerin ve yeniliklerin konuşulup, tartışılacağı 18. Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahide Yenilikler Kongresi 1-4 Aralık'ta Antalya’nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek.

Sağlık Federasyonu'ndan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç, 2 yıldır salgın sebebiyle çevrim içi olarak katıldıkları kongreye bu yıl yüz yüze katılmanın sevinci içerisinde olduklarını belirterek, "Federasyonumuz ile birlikte dünyanın birçok yerinden gelecek olan katılımcılar ve yerli katılımcılarımızla birlikte bilim dolu 4 gün geçireceğiz.

Kardiyoloji ve Kardiyovasküler cerrahi alanlarında ürettiğimiz son teknolojilerimizi tanıtıp, yenilikleri konuşacağımız bir kongre bizleri bekliyor." yorumunu yaptı.

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı'nın düzenlediği kongrenin başkanlığını yapan Prof. Dr. Ali Oto da "Her zaman olduğu gibi uluslararası alanda ünlü konuşmacıların yer aldığı olağanüstü bir bilimsel program hazırladık. Bilimsel çalışmaların sunumları için bildiri sunumlarına geniş yer vereceğiz. Dijital ortamda teknolojik gelişmeleri izleyebileceğiniz sergi alanı, kongrenin önemli bir bileşeni olacak. Bu yıl 18. kez toplanacağımız kongremizde görüşmek dileğiyle." ifadelerini kullandı.